fbpx

Neem hier contact met CustomBoo op

Neem hier contact op met een van de medewerkers van CustomBoo

Benader ons via de mail:

Reactie binnen 1 werkdag
Info@customboo.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
9:00 – 18:00
06-11165832

Contacteer ons via WhatsApp:

7 dagen per week bereikbaar
06-11165832

Hier op de contactpagina van CustomBoo. Vind jij al jou mogelijkheden om contact met ons te krijgen. Hieronder staat nog meer informatie

CustomBoo aanvraag offerte

Hierboven staan veel mogelijkheden. Bovendien kan je ook in de footer kijken voor interesse in onze socials.

Tevens kan je hier klikken voor een product retour te sturen. Stap 1: Om een product te retourneren dien je dit retour formulier in te vullen. We vragen je om hierbij de reden te beschrijven zodat wij jou het best kunnen helpen. Stap 2: Print het ingevulde retourformulier samen met de verkoopfactuur uit. Verpak dit samen met de pasjeshouder in de originele verpakking. Stap 3: Nadat je stap 1 en 2 gedaan hebt kan je het product verzenden naar het adres van CustomBoo. Bernard Zweersstraat 69, 7425GS Deventer.

Het verhaal: Hieronder staat beschreven waarom twee jonge ondernemers van plan zijn de bamboe markt van B2C te betreden. Met een passie voor het materiaal bamboe zijn we gemotiveerd om mensen een stijlvolle toevoeging in het leven te bieden. Dit doen we niet zoals de meeste bamboe bedrijven met alleen duurzame producten te verkopen.

CustomBoo wil stijl toevoegen aan het leven van Nederlanders. Dit kan met accessoires die een stijlvolle toevoeging aan iemands outfit geven. Maar ook sfeer toevoegende voorwerpen voor binnen en buitens huis zodat thuis een nog fijnere plek wordt. Door deze reden staat Customboo in het teken van Stijlvol.

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen