fbpx

Retourneren en annuleren

Niet tevreden met het product? Dat is vervelend! Bij CustomBoo kan je gemakkelijk en snel in drie stappen je gekochte producten retourneren. Let op, gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. 

Om een product te retourneren dien je dit retour formulier in te vullen. We vragen je om hierbij de reden te beschrijven zodat wij jou het best kunnen helpen.

Print het ingevulde retourformulier samen met de verkoopfactuur uit. Verpak dit samen met de pasjeshouder in de originele verpakking.

Nadat je stap 1 en 2 gedaan hebt kan je het product verzenden naar het adres van CustomBoo:
 
Bernard Zweersstraat 69 
7425GS Deventer
 
 

Veel gestelde vragen

CustomBoo’s producten kunnen alleen ongebruikt met bijbehorende verkoopfactuur geretourneerd te worden. Vul hier het retourformulier in om je product terug te sturen.

Producten die naar jou wens gegraveerd worden kunnen niet retour gestuurd worden tenzij ze gebreken hebben en aan de andere retoureisen voldoen.

Voordat wij een product naar je toe sturen testen wij de producten zorgvuldig. Mocht er toch nog een gebrek voorkomen bij één van onze producten kan je Contact met ons opnemen of dit aangeven op het retourformulier, wij zullen dan het product omruilen of het geld terugsturen!

Wanneer je retour bij ons is aangekomen, wordt de retour binnen 3 werkdagen bij ons verwerkt. Vervolgens wordt indien nodig, het volledige aankoopbedrag binnen 15 werkdagen overgemaakt.

Voor het verwerken van de retouren rekenen wij geen kosten. Het enige wat jij moet betalen zijn de verzendkosten. Dit kan via PostNL voor €4,00 of via een andere vervoerder.

Je bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden. De retour wordt vervolgens verwerkt en wordt omgeruild of terugbetaald.

Retourneren bij CustomBoo kan aan de hand van een paar simpele stappen. Vraag hier een retourformulier aan, vul deze in, print hem uit voeg hem bij de producten die je retour wilt sturen. Doe dit samen met de kopie van je factuur en stuur de het pakket in originele verpakking terug naar:

CustomBoo
Riegshoogtendijk 46
7913 AB

Net een bestelling geplaatst maar je wil het graag terugdraaien? Dat kan als de bestelling nog niet verzonden is. Gepersonaliseerde bestellingen kunnen alleen geannuleerd worden wanneer ze nog niet in bestelling zijn. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, vermeld hierin je bestelnummer en bestelling.

Heb je vragen over ons retourbeleid? Neem contact met ons op!

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen