fbpx

Stijlvol

Shoppen bij CustomBoo

CustomBoo bamboe pasjeshouder

Uniek, Stijlvol en veilig

Pasjeshouder mannen

Stijlvol. Dat is de basis geweest van het ontwerp van de pasjeshouder. Bovendien is deze pasjeshouder van bamboe gemaakt. Hij is tevens afgewerkt met een matzwarte rand. Daarnaast is dit bamboe product is ook voorzien van een gravure.

Binnenkort nieuw in de shop: Stijlvol telefoonhoesje

CustomBoo Telefoonhoesje

Stijlvol telefoonhoesje bamboe

Dit telefoonhoesje, gemaakt van bamboe is met zorg ontworpen. Zo wouden we een bamboe uitstraling. En daarbij een matzwarte afgewerkte rand. Zo kan jij jou stijl een boost geven met onze bamboe producten.

Een vraag over deze producten?

Klik dan hier om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Nieuwste product beschikbaar!

de Thermosfles van CustomBoo

Meer details zien?

Klik dan hier voor onze Instagram pagina. Hierop vind je foto’s van onze bamboe producten en nog veel meer!

CustomBoo aanvraag offerte

Hierop vind je al CusotmBoo’s Bamboe producten. Bamboe pasjeshouder. Bamboe telefoonhoesje. Deze lijkt op de pasjeshouder Secrid. Waar  pasjes in passen. Er passen in die van Customboo’s pasjeshouder 8 pasjes in. Daarnaast is de pasjeshouder voor mannen en tevens is de pasjeshouder voor vrouwen. Desondanks is het telefoonhoesje voor de Iphone 8 evenals de Iphone X. Ook voor de Iphone Xs en daarnaast de Iphone 11. Deze bamboeproducten zijn hierboven te vinden. Hierboven zijn bamboeproducten die als kerstcadeau gegeven kunnen worden. Het begrip stijlvol wordt wederom gebruikt. Hiermee wordt bedoeld om zo veel mogelijk bamboe artikelen stijlvol naar buiten te brengen. Daardoor voegt CustomBoo voor veel mensen stijl toe aan hun leven. Desondanks zorgt het ook voor veel vertrouwen.

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen